sven

Idag har Fjällbloggen varit på Västerbottensradion. Sven Lindahl på Västerbottensradion ringde upp för någon dag sedan och frågade om han fick ringa upp i direktsänding, därför var jag beredd på samtalet men trots det var dom där minutrarna innan han ringde väldigt nervösa. Det är min bortförklaring till varför jag nästan inte kunde svara på vem jag är, som var första frågan han ställde.

Klicka här och spola fram till 23,40 minuter in i sändningen »

Vill också påminna om att Fjällbloggen finns till för att spegla dagliga händelser i Hemavan Tärnaby. Alla som har något att berätta om tillvaron i våra fjäll är välkomna med bidrag! Skicka ett mail till info@hemavantarnaby.se.

Vår facebooksida är också en plats där vi gärna träffas. Här kan du ställa frågor om Hemavan Tärnaby innan och under tiden du är här:  http://www.facebook.com/hemavantarnaby.se.