Officiell besöksguide för
turistinformation & onlinebokning
i Hemavan Tärnaby

sven

Mervärde Hemavan Tärnaby

Hållbar utveckling kräver både engagemang och resurser och därför jobbar Visit Hemavan Tärnaby med en finansiell lösning vi kallar Mervärde Hemavan Tärnaby. Genom olika insatser skapas möjligheter att återinvestera i destinationen i åtgärder som skall komma både besökare och ortsbor tillgodo.

Hur bidrar jag som gäst?

Genom att köpa utvalda varor och tjänster hos de företag som är anslutna till Mervärde. De pionjärföretag som just nu är igång är Tärnaby Fjällhotell, Hemavans Wärdshus, ICA Fjällboden, Persson & Co och Berglunds Järn. 

Varför ska jag bidra?

Vi tror att vi delar kärleken till vår fjällvärld och allt vad den erbjuder, med dig som är gäst här, och att du vill fortsätta besöka oss om och om igen. Genom att betala Mervärde så stödjer du den lokala utvecklingen på hela destinationen. Tillsammans gör vi Hemavan Tärnaby bättre!

Till vad går pengarna?

Tänkbara insatser som Mervärde Hemavan Tärnaby helt eller delvis kan finansiera kan till exempel vara transporter inom destinationen, nya evenemang, närleder, eller att förstärka och förbättra viktiga reseanledningar, många förslag finns. Visit Hemavan Tärnaby ansvarar för mervärdet, och driver tillsammans med pionjärföretagen processen framåt.

u

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Visit Hemavan Tärnaby info@hemavantarnaby.se eller +46 (0)954 104 50