Officiell besöksguide för
turistinformation & onlinebokning
i Hemavan Tärnaby

sven

#Fjällgourmet

Lokala råvaror är grunden för många av restaurangerna i Hemavan Tärnaby.
Vilt, fisk, bär och svamp är naturlig lyx, men du hittar också husmanskost
och mat som kan ätas i farten.

#Fjällgourmet

Att slå sig ned vid ett bord, ta av sig slalomhjälmen och sluka en burgare – det kan vara det godaste som finns. I backarna finns gott om små restauranger och kaféer som serverar allt det en skidälskare behöver. Men området bjuder på mycket mer än så. Ät en god röding i någon av restaurangerna, besök fina Virisen som omnämns i White Guide eller ta med familjen på en av Hemavan Tärnabys högklassiga restauranger eller kompisarna på en skön pub. Och för dig som vill ha något snabbt finns både foodtrucks och snabbmatsställen. Det är bara att välja. I Hemavan Tärnaby behöver du aldrig gå runt med en kurrande mage.

Restauranger & kaféer

I Hemavan Tärnaby hittar du en uppsjö med restauranger och caféer med olika inriktningar. Här finns till exempel mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, à la carte, pasta, italienskt, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns flera diplomerade restauranger för gourmeten och högklassiga vinkällare.

Pub, bar och nöje

På kvällarna roar du dig på Hemavan Tärnabys nöjesställen, där personalen gör allt för att du ska trivas. Njut av trubadurer och live- band och ge dig ut på dansgolvet när kvällens dj:s serverar schlager, rock, pop och soul i en härlig blandning.

Nöjeskalender

I nöjeskalendern hittar du de större evenemangen som går av stapeln i Hemavan Tärnaby.

Vad händer i Hemavan Tärnaby?

Till evenemangskalendern

Vinteraktiviteter

Här räcker snön till alla!