Officiell besöksguide för
turistinformation & onlinebokning
i Hemavan Tärnaby

sven
Hemavan Tärnaby Turistbyrå ligger i Tärnaby och är turistinformation för Hemavan, Tärnaby och de omgivande dalgångarna. Turistbyrån drivs av Visit Hemavan Tärnaby AB.  Här får du tips om var du kan äta och bo, utflyktsmål och vandringar, fisketips och evenemang. Vi säljer också spåravgift, skoterledsmärkekartor, fiskekort, böcker & vykort.

Hemavan Tärnaby Turistbyrå och Visit Hemavan Tärnaby

Hemavan Tärnaby Turistbyrå och Visit Hemavan Tärnaby ligger i Tärnaby centrum med vacker utsikt mot Gäutan och Ryfjället.

För information kontakta oss via besök, telefon, Facebook eller e-post

Address: Västra Strandvägen 1
S-920 64 Tärnaby

Tel: +46 (0)954-104 50

Turistinformation på Facebook

Vår Facebooksida är en av kanalerna till turistinformationen i Hemavan Tärnaby. Här kan du ställa dina frågor via inlägg eller meddelande så svarar vi så snart vi kan. Öppettider på Facebook är vardagar mellan 9-17.

facebook.com/hemavantarnaby.se

Bokningshjälp

Får du ingen träff när du gör en sökning eller om du har några frågor vänd dig gärna till bokningen i Hemavan Tärnaby för personlig service.

Ring oss på telefon +46 (0)954-301 50 eller skicka e-post till bokning@hemavantarnaby.se.

Öppettider:
Mån – fre 09.00-16.30.

Bokning av boende online kan göras fram till kl 17:00 dagen före ankomst.

Välkommen att besöka oss i Tärnaby centrum eller vid infopoint i Bayhill Center i Hemavan! Ordinarie öppettider för Hemavan Tärnaby Turistbyrå är måndag till fredag 9.00-17.00. Vid vår Infopoint i Hemavan finns en touchscreen där man kan söka information om Hemavan Tärnaby. Där finns också broschyrmaterial som man kan ta med sig. Inger Andersson

Turistbyråchef

Boka boende

Mitt i byn eller en bit ifrån? Bekvämt eller budget? Här finns boende för alla.

Mat & nöje

Lokala råvaror är grunden för många av restaurangerna i Hemavan Tärnaby. Vilt, fisk, bär och svamp är naturlig lyx, men du hittar också husmanskost och mat som kan ätas i farten.

Resa

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 370 kilometer från Umeå och 100 km från Mo i Rana eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.