Officiell besöksguide för
turistinformation & onlinebokning
i Hemavan Tärnaby

sven

Att uppleva fjällen måste inte vara fysiskt krävande, hårt väder och svettigt. Det kan istället vara sköna sängar, god mat, vacker utsikt- och alldeles underbart.

Boende på trevliga Tärnaby Fjällhotell

Ni bor två nätter i något av våra ljusa och trevliga hotellrum där sängarna står bäddade och vi sköter om städningen. Ni äter en stärkande frukost på morgnarna innan ni ger er ut på vinterns äventyr i backen eller i spåret. Vi har bra tips på aktiviteter för den som inte vill åka skidor!
Väl tillbaka efter dagens äventyr står vår panoramabastu varm för den som vill, eller om ni hellre sjunker ner i en mjuk soffa med en god bok före middagen.
Er andra kväll här ingår en läcker 3-rätters middag som vår kock komponerat av de bästa råvarorna. Kommer ni tidigt första kvällen kan ni köpa till middag och välja från vår à la carte meny.  Alltså: 2 övernattningar, 2 frukostar och en middag- packat och klart!

Fakta om paketet

Vintern 2017
2 övernattningar, 2 frukostar, 1 st 3-rätters middag per person,
packat och klart!

1 295 kr/ person

Mer information tel 0954-104 20,
reception@tarnabyfjallhotell.com
www.tarnabyfjallhotell.com

Fler erbjudanden

Påsklov i Tärnaby!

Njut av fjällen när de är som bäst! Ljust nästan dygnet runt och fåglar som kvittrar! Sov i sköna sängar (granne med pisten), åk i välpreparerade pister eller längdspår och ät gott på kvällen. Enkelt och så lätt!

2 600 kr/person

Boka